Leather Culottes

Longer Length

ld2.jpg
LD1.jpg
Autumn is all about length and layering. And as I fear Autumn – such a mood killer –  is just around the corner, I try to lighten my mood, by rejoicing about the possibility to finally be able to wear those longer lengths. No doubt about which decade to look to for inspiration on how to wear the longer hem lines (a decade which I have embraced a lot this last season like here, here, here, here and here) but you can make the look a lot more 2015 by just adding a pair of jeans and a t-shirt. Another great way to wear a long cardigan is as a cover-up in between season – and for those days where a knitted cardigan is a bit to cold, add a leather jacket and you are home safe.

 

By Malene Birger silketop, silkenederdel og cardigan, Céline slippers.

 

Photos by Louise Damgaard

 

Efteråret handler for mig totalt om lange længder og masser af lag-på-lag. Og den eneste måde jeg kan overskue efteråret på (som jeg tror er lige om hjørnet), er at glæde mig over, at jeg endelig kan hoppe i min lange strikcardigan. Jeg er helt besat af lange længder pt – og mangler du inspiration til hvordan de skal bruges, så bare kig til 1970’erne (en årti jeg virkelig har taget godt i mod i dette forår og sommer (her, her, her, her og her). Hvis du er lidt træt af 70’erne, så kan du dog sagtens gøre looket langt mere 2015 med et par jeans og en t-shirt. Den lange cardigan er også vildt godt som cover-up her imellem sensommer og efterår – og til de dage hvor det ikke er helt nok til at holde dig varm, kan du bare tilføje en læderjakke – og du er klar til at takle kulden.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Leather Culottes