Made By You

Leather Culottes

-7.jpg
In my book the best staples are always leather pants. Until now I mostly just had leggings, but I recently added these brown By Malene Birger culottes to the mix. They are really comfortable and can be dressed up and down depending on your mood. The brown cognac color goes really well with the X Jewellery bracelet in gold and khaki, the white Tiger of Sweden t-shirt and Celine slippers.

The cabinet is from Nordal and the Kubus candle holder is from By Lassen.

 

Photo by Thomas Degner.

 

I min bog er den bedste garderobeklassiker uden tvivl læderbukser (og læderjakker). Indtil nu har jeg mest haft læderleggings, men jeg har for nyligt tilføjet disse brune y Malene Birger culottes til mikset. De er super behagelige og kan dresses op og ned alt efter humør. Den brune farve passer lige fint med X Jewellery armbåndet i guld og khaki, den hvide Tiger of Sweden t-shirt og Celine slippers.

Skabet er fra Nordal og Kubus lysestagen er fra By Lassen.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Made By You