Sephora Sleeping Masks

Vee Speers

-1.jpg
I finally got my Vee Speers posters up on my wall. It took a bit of time but I’m really happy about the result. To even out the cutness of these photos, I recently purchased a lithography by Kasper Eistrup entitled Volcanologist III – I promise you, it’s dark and scary and will probably go up on the wall next to these two. The daybed is a favorite in my apartment and I can tell you that I spend a lot of time on it these, snoggled up in the softest cashmere blanket from Hästens watching Games of Thrones.

 

Vee Speers Affisch from Fotografiska.

 

Jeg har endelig fået min Vee Speers posters op på væggen. Det tog noget tid, men jeg er vældig tilfreds med resultatet. For ligesom at afblancere det meget søde i disse billeder, har jeg for nyligt købt en litografi af Kasper Eistrup med titlen Volcanologist III, jeg lover, den er sort og lidt uhyggeligt. Den kommer sikkert op på væggen ved siden af disse to. Daybed’en er en favorit og jeg kan fortælle, at jeg pt. bruger enormt meget tid på den sammen med det blødeste cashmere-tæppe fra Hästens, mens jeg ser Games of Thrones (tæppet bruges som skjul, når blodbadet er værst).

 

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sephora Sleeping Masks