Fall Winter 2015 Trend: The Single Earring

Sephora Sleeping Masks

-10.jpg
You gotta try the new sleeping masks from Sephora. They are infused with differents ingredients for relaxing the skin and achieving a brighter, more revitalized complexion. So far I tried both the Ginseng, which is toning and firming, and the Rose that is ultra moisturizing and brightening. They are really quick to apply and easy to use. 

 

Du er nødt til at prøve de nye masker fra Sephora. Hver maske indeholder aktive ingredienser, der afslapper og revitaliserer huden. Jeg har prøvet både Ginseng, der toner og strammer op, og Rose, der giver fugt til tør hud. De er super hurtige og lette at tage på. Jeg er fan. 

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fall Winter 2015 Trend: The Single Earring