A Bedroom

Fall Winter 2015 Trend: The Single Earring

-11.jpg
-12.jpg
Statement earrings seems to be on-trend more or less contuniously these days – only thing changing is whether or not to wear them as a single or double. For Fall Winter 2015 you should wear only one – at least if Saint Laurent is to decide. I broke the rule however and wore both Julie Sandlau earrings with my new Baum und Pferdgarten jacket – the perfect transitional piece.

 

Julie Sandlau earrings, Baum und Pferdgarten jacket and Normann Copenhagen Pouf.

 

Pictures by Thomas Degner.

 

Statementøreringe er mere eller mindre on-trend konstant for tiden. Det eneste, der egentlig ændrer sig er, om du skal bruge bare en eller et sæt. I den kommende sæson – Fall Winter 2015 – skal du, ifølge Saint Laurent ihvertfald, bruge bare den enkelte. Jeg valgte dog, at trodse Hedi Slimane og brugte begge Julie Sandlau øreringe sammen med min nye jakke fra Baum und Pferdgarten – den perfekte overgangsfrakke.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A Bedroom