Leather jacket

A Bedroom

-8.jpg
A while back I decided to paint the walls in my bedroom – long had I been lusting for a taupeish color and I finally got the courage to do it. Fortunately I haven’t regretted it for a second since and I’m so happy about the result that I’m actually thinking of doing the same to the walls in my dining- and livingroom. It’s amazing how a change of color can transform a room completely. Currently I’m keeping everything more or less in the same color scale. From my Aiayu and Hästens grey, taupe (and rose) bed linen to my Ox Danmarq marble side tables and the Normann Copenhagen pouf. Only the mirrors from Omelette-ed and my cabinet from Nordal are black. Currently I’m waiting for a headboard and my soon-to-be-build balcony and I’m all done. 

 

Engang i slutningen af sidste år fik jeg, efter lang tids overvejen, endelig malet mit soveværelse taupe/grå/ish og heldigvis jeg har ikke fortrudt det et øjeblik siden. Faktisk er jeg så glad for resultatet, at jeg tænker på også at male både stue og spisestue i samme farve – eller lignende.. Det er ret vildt hvordan en farve kan forandre et rum så meget. For tiden holder jeg stort set hele soveværelset i lignende  nuancer. Grå og taupe (og rosa) sengetøj fra Aiayu og Hästens, grønlige marmorborde fra Ox Danmarq og grå velour puf fra Normann Copenhagen. Det er kun spejlene (har faktisk to, men kun det ene kan ses) fra Omelette-ed og skabet fra Nordal der er sort. Nu mangler jeg bare en sengegavl og min altan, der snart skal bygges, før jeg er helt færdig med soveværelset. 

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Leather jacket