Jewelry Storage

Leather jacket

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
I’m the living proof that you can never have to many leather jackets. This is my 9th but I love it just as much as the others. I really like the cropped but boxy fit, giving it a very sporty look. Also it has a bit of Balenciaga vibes, which I absolutely adore. Perfect for jeans and a t-shirt but I also like the combination with leather culottes and a rib top. It will definitely be a favorite in my closet for years to come – and for sure not the last time it will be featured on here. 

 

Leather jacket by 2nd Day (FW15 – available soon), leather culottes and rib top by By Malene Birger and sandals by Hermes

 

Photos by Thomas Degner

 

Jeg er det levende bevis på, at man aldrig kan få for mange læderjakker – især taget i betragtning at dette er nr. 9 i samlingen. Jeg har optur over, at den er cropped men stadig har et boxy fit, hvilket resulterer i et ret sporty look. Desuden har den lidt Balenciaga vibes, hvilket jeg elsker, elsker, elsker. Perfekt til jeans og t-shirt, men jeg kan også godt lidt kombinationen med læderculottes og rib top. Helt sikkert en favorit i mit skab i mange år fremover – og helt sikkert heller ikke sidste gang den optræder her. 

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jewelry Storage