Inside the Lines

This Is Next

sept-2.jpg
I moved into my apartment 1,5 years ago and I’m still not done with it. But I’m getting there and once it is ready, I got a lot of interior posts to share with you. For getting the right imagery, I definitely need a great camera and therefore I’m thinking of purchasing the new Samsung Galaxy S6 as I hear the camera is brilliant. It’s instantly able to take a good snap (remember to follow on instagram where I’m sharing my favorite Summer spots), the auto focus is very quick and accurate and the colors are always rich – just what I need.

 

Jeg flyttede ind i min lejlighed for 1,5 år siden, og jeg er stadig ikke færdig med den. Men jeg er på vej og så snart den er færdig,  der, og når den er klar, har jeg en masse bolig-posts, jeg vil dele med jer. For at få de helt fede billeder, har jeg brug for et godt kamera, og af den grund overvejer jeg at købe den nye Samsung Galaxy S6. Kameraet skulle nemlig være vildt godt. Det kan på ingen tid tage et godt snap (husk at følge mig på instagram, hvor jeg pt. deler nogle af mine yndlingsspots i København), autofokus er lynhurtig og præcis og farverne er altid dybe og lækre lige hvad jeg har brug for.

 

I samarbejde med Samsung

 

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Inside the Lines