Boas Copenhagen Dragon Earring

Inside the Lines

-1.jpg
The Style Cavalry Lotte Skovgaard Nielsen Agger Flachs Gianvito Rossi Lovehild 1979 2.jpg
The Style Cavalry Lotte Skovgaard Nielsen Agger Flachs Gianvito Rossi Lovehild 1979 1.jpg
The Style Cavalry Lotte Skovgaard Nielsen Agger Flachs Gianvito Rossi Lovehild 1979 3.jpg
I’ve decided to once again try and grown my hair a bit longer, however I’m confident the attempt will fail. It’s the same story every time. I reach a certain length and the ends start to split and that’s when I have to get that dreaded hair cut. At least that’s the story until now. I recently heard of a restoring keratin treatment that reconstructs the hair fibres and amplifies the hair (perfect for growing it longer), and I of course had to give it a go. So I went by Cafuné, a new salon situated in Central Copenhagen, and tried out the treatment – and I liked it. Not only did I get THE best head massage ever, my hair is all plum and feels so much stronger but with out being all stiff. I defintely recommend the treatment if you are thinking of growing out your hair like me.

 

I’m wearing Agger Flachs suede jacket, Gianvito Rossi boots, Lovechild 1979 top and Boas Copenhagen necklace.

 

Jeg tænker, jeg skal afprøve koncept langt (længere) hår endnu engang. Egentlig har jeg jo forsøgt tidligere, men med begrænset succes. Det er den samme historie hver gang. Jeg når en vis længde og så begynder enderne at spalte og jeg er nødt til at smutte til frisøren. Sådan har det ihvertfald været indtil nu, men ikke mere. Jeg har nemlig afprøvet en genopbyggende keratinbehandling, der rekonstruerer og forstærker hårets fibre (perfekt når man forsøger at få det længere) og behandlingen var et hit. Mit hår er blødere og føles langt stærkere. Behandlingen afprøvede jeg hos Cafuné, en ny salon beliggende i det centrale København og jeg fik samtidig verdens bedste hovedbundsmassage. Jeg kan bestemt anbefale både behandling og salon, så kig forbi, hvis du ligesom mig prøver at få længere hår – eller “bare” trænger til klip eller farve.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Boas Copenhagen Dragon Earring