Cirkelbroen

Boas Copenhagen Dragon Earring

-5.jpg
This Boas Copenhagen dragon earring suits with my current obsession – Games of Thrones – perfectly. Daenerys Targaryen (mother of dragons) is one of my favorite characters (I’m on season 3, episode 2 – don’t reveal anything).

 

Min Boas Copenhagen drageørering går perfekt sammen med min seneste besættelse: Games of Thrones. Daenerys Targaryen (mother of dragons) er en af mine yndlings karakterer (jeg er i gang med 3. sæson, afsnit 2 – afslør endelig ikke noget).

 

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cirkelbroen