Walking The Dog

Cirkelbroen

image.jpg
I’m in love with Copenhagen and I thought it was time to take you on a small tour of amazing spots in Copenhagen – starting with “Cirkelbroen” designed by artist Olafur Eliasson. The bridge, which is inspired by the sailing boat and Christianshavn’s history and culture relating to the canals, is a bridge for the pedestrians and cyclists that crosses Christianshavns Kanal. The bridge is set to open August 22 2015 and should (also) be visited at night when it’s lit and immensely beautiful (picture here). I’m wearing one of my favorite pieces from By Malene Birger’s Fall Winter 2015 collection – the Lionias shirt. 

Photos by Thomas Degner.

 

Jeg er forelsket i København og tænker, at det er på tide, at jeg tager jer på en lille tur rundt til nogle af alle de smukke og fantastiske spots, som byen indeholder – og jeg starter med Cirkelbroen designet af kunstneren Olafur Eliasson. Broen, der er inspireret af områdets historiske og kulturelle kontekst, er skabt til de fodgængere og cyklister, der hver dag krydser Christianshavns Kanal. Man regner med at mere end 5000 mennesker, hver dag vil bruge broen, der er sat til at åbne den 22. august 2015. Broen skal (også) besøges om aftenen, hvor den er oplyst og helt utrolig fin (se billede her). Jeg er hoppet i en af mine yndlingsitems fra By Malene Birgers Fall Winter 2015 kollektion – Lionias toppen.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Walking The Dog