Endless Options

Night Rituals

Chanel The Style Cavalry Lotte Skovgaard Nielsen 1.jpg
When I was younger, I never did much to remove makeup and cleanse my skin at night, but as I gotten older this has become more or less a religion to me, especially since I once read that you skin age 28 days (!!) each time you DON’T make sure to remove makeup and dirt before you go to bed. I mean, I don’t want it to age that much just because I’m lazy. I’m not particulary loyal to my products though – but this might change after trying these ones from Chanel. I start by removing mascara (with a classic from Matas – the best one on the market if you ask me) and then apply the cleansing milk, making sure to massage it in to the skin, removing it with cotton pads. Afterwards I use a toner, that’s both hydrating and soothing. On most nights I end up the routine with eye creme and a night cream, but on two nights a week I also make sure to exfoliate the skin with a mousse and then apply a mask that refines, smoothes and purifies skin. 

 

Tip: On those lazy days make sure to do this when you get home from work. Then it’s done and you aren’t tempted to skip it later on when you are exhausted and just want to sleep.

 

Da jeg var yngre, fjernede jeg meget sjældent makeup inden jeg kig i seng – for slet ikke at snakke om at rense huden, men efter jeg er blevet ældre er det blevet mere eller mindre en religion for mig. Måske især fordi jeg engang læste, at din hud ælder 28 dage (!!) hver gang du IKKE gør det inden sengetid. Hvem vil ældes hurtigere bare pga. dovenskab. Ikke mig ihvertfald. Jeg er dog ikke særlig loyal over for mine produkter men det ændrer sig muligvis efter at have prøvet denne serie fra Chanel. Jeg starter med at fjerne mascara (med en klassiker fra Matas den bedste på markedet, hvis du spørger mig) og derefter anvender jeg rensemælk, og sørger for at massere det godt ind i huden inden jeg fjerner det igen med vatrondeller. Bagefter bruger jeg en toner, der er både fugtgivende og beroligende. De fleste aftener ender rutinen med øjencreme og natcreme, men to gange om ugen sørger jeg også for at exfoliere huden med en mousse for derefter at anvende en maske, der renser og udglatter huden. Tip: På de dage hvor jeg er doven, sørger jeg altid for at gøre ovenstående lige når jeg kommer ind af døren. det er gjort, og jeg fristes ikke til at springe ikke fristet til at springe det over senere på aftenen, når jeg er træt og bare vil sove.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Endless Options