The Classic Mens Watch

Endless Options

The Style Cavalry Lotte Skovgaard Nielsen By Malene Birger Gianvito Rossi 5.jpg
The Style Cavalry Lotte Skovgaard Nielsen By Malene Birger Gianvito Rossi 3.jpg
The Style Cavalry Lotte Skovgaard Nielsen By Malene Birger Gianvito Rossi 4.jpg
The Style Cavalry Lotte Skovgaard Nielsen By Malene Birger Gianvito Rossi 2.jpg
The Style Cavalry Lotte Skovgaard Nielsen By Malene Birger Gianvito Rossi 1.jpg
The ribbed slit top is one of my favorite pieces from By Malene Birger’s Fall Winter 2015 collection and for sure that kind of item that makes you feel stylish and comfortable at any time. In fact so stylish and comfortable that I had to order it in burgundy also. It’s easy to wear and gives you endeless styling options. Here I’m wearing it with a pair of denim jeans and my new – bought-on-sale-60-percent-off – Gianvito Rossi mules (sold out in black but still available in an amazing grey color here) from Matches Fashion. 

 

Photos by Thomas Degner.

 

Den ribbede top med slids er en af mine yndlingsitems fra By Malene Birgers Fall Winter 2015 kollektion, og helt sikker en af de items i garderoben, der altid kan få dig til at føle dig både smart og komfortabel. Faktisk smart og komfortabel at jeg har været nødt til at bestille det i bordeaux også. Det er let at bruge og kan styles på et utal af måder. Her bruger jeg den med et par denim jeans og min nye købt-på-udsalg-minus-60procent Gianvito Rossi mules (desværre udsolgt i sort, men stadig tilgængelige i en smuk grå farve her) fra Matches Fashion. 

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The Classic Mens Watch