Byredo

The Classic Mens Watch

Skagen The Style Cavalry Lotte Skovgaard Nielsen 2.jpg
Skagen The Style Cavalry Lotte Skovgaard Nielsen 1.jpg
A classic watch never goes out of style, so it’s definitely a place to invest (like I did with this Omega Seamaster from 1958). However, if you have more dash than cash, I recommend you take a look at Skagen‘s selection of watches. I personally especially like the mens collection, which this one is from. Can’t wait for the leather watchband to age and get that vintage touch and feel. Skagen recently re-opened their Copenhagen store, located at Vimmelskaftet in Central Copenhagen, which introduces the brand’s new retail concept for the first time.

 

Et klassisk herreur går aldrig af mode, så det er altid en god investering (jeg elsker mit Omega Seamaster fra 1958). Men hvis budgettet ikke er til en større investering, så kig hos Skagen, der har et stort udvalg af klassiske ure. Personligt er jeg altid mest til herreure, hvilket dette egentlig også er. Jeg glæder mig til læder-urremmen får patina og bliver smukt og lækkert. Skagen genåbenede for nyligt deres flagskibsbutik på Vimmelskaftet i København K,  der også for første gang introducerer brandets nye retailkoncept i Danmark.


In collaboration with Skagen

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Byredo