Home Wishes

Byredo

byredo-hand-cream-4.jpg
Byredo has the best products. I love their scented candles but the hand lotion is a very close second. Byredo recently got together with Olivers People on a collaboration consisting of perfumes and sunglasses. I would love to get a hold of the box set.

 

Byredo har de bedste produkter. Jeg er besat af deres duftlys, men mærkets håndcreme kommer på en sikker 2. plads.Faktisk har Byredo og Olivers People for nyligt gået sammen og lavet en serie bestående af både solbriller og parfumer. Jeg gad ret godt have box-sættet.

 

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Home Wishes