Hermés Boxes

Home Wishes

wishes.jpg
I’m one of the most indecisive persons I know. It always takes me an eternity to decide on new items for my home (and everything else in my life), don’t know why, that’s just a part of who I am. Currently I’m – however – really lusting these products. I love the organic shape of the Flos lamp with the cute name (Snoopy – yes, I do see the resemblance), also I’ve been looking for a cool pouf in what feels like forever and this one immediately had my heart – velvet and blush – what’s not to love. I really want it. I always need candles and art. Byredo has the best scented candles on the market and I’m infatuated with this lithography by Kasper Eistrup (perfect to balance out the sweetness of the Anne Sofie Madsen and Fotografiska pictures in my home. So dark but alluring) and then there’s the fig plant. Gimme one (although I hear it’s best to keep these outside).

 

1. Flos Snoopy table lamp, 2. Norman Copenhagen velvet pouf in blush, 3. Byredo scented candle,  3. Kasper Eistrup litografi, 4. Ficus Carica plant

 

Jeg er en af de mest ubeslutsomme personer, jeg kender. Det tager mig altid en evighed at træffe beslutning om nye ting til mit hjem (og om alt andet i mit liv for den sags skyld), jeg er ikke helt klar over hvorfor egentlig. I øjeblikket er jeg  dog helt vild med disse sager. Jeg elsker den organiske form på Flos lampen med den søde navn (Snoopy ja, jeg kan se ligheden). Derudover har jeg været på udkig efter en cool puf i hvad der føles som en evighed, og denne stjal straks mit hjerte – fløjl og en smuk lyserød – hvad er der ikke at elske? Jeg vil SÅ gerne have den. Jeg kan også altid brug lys og kunst. Byredo har de bedste duftende lys på markedet, og jeg er helt betaget af litografien af Kasper Eistrup (perfekt til at balancere de søde Anne Sofie Madsen og Fotografiska billeder i mit hjem. mørk, men så dragende), og så er der den figneplante . Giv mig en (selvom jeg dog hører , at de er bedst at beholde udenfor).

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hermés Boxes