Day 4

Hermés Boxes

box.jpg
Nothing spells out l-u-x-u-r-y like a stack of orange Hermés boxes but did you know that they haven’t always been orange (or “Potiron” as the shades is actually called)? Back in the 1920s and 30s, Hermés goodies were actually first brought home in cream-coloured imitated pig skin boxes, and later on changed into a mustard-colour. It wasn’t until around the 2nd World War that the orange cardboard boxes were introduced – simply because paper was all that was available. After the war the orange colour continued but in a tad brighter with the logo imprinted on the box. The brown ribbon, which i actually called “Bolduc”, was introduced in 194. Each year the Bolduc features a different theme, so it’s quite the collector’s item. There are about 188 different kinds of Hermés boxes, from tiny ones made for jewelry to the huge ones that comes with your Birkin bag. I’m sure as you know, all good things come in orange boxes. These boxes are from Green Square (love this place) and unfirtunately not for sale.

 

Der er få ting, der er helt så luksuriøst som en stak orange Hermés kasser, men vidste du, at de faktisk ikke altid har været orange (eller “Potiron”, som nuancen hedder)? Tilbage i 1920’erne og 30’erne blev alt Hermés pakket i creme-farvede imiteret læder kasser, hvilket senere ændrede sig til en sennepfarvet version. Det var først omkring 2. Verdenskrig at de orange papkasser blev introduceret af den grund at papir var det eneste, der var til rådighed. Efter krigen  fortsatte den orange, dog i en smule lysere version og med logo trykt på kassen. Den brune bånd, som kaldes Bolduc” blev taget i brug i 1949. Hvert år har Bolduc et nyt tema, så båndet i sig selv er faktisk et samlerobjekt. Der er omkring 188 forskellige slags Hermes kasser, fra de helt små beregnet til smykker over til de helt store, som en Birkin taske bliver pakket i. Det er som om, at alle gode ting, kommer i orange kasser. Disse er fra Green Square (jeg elsker det sted) og desværre ikke til salg.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Day 4