Cover 10 Years

Rick Owens Tank Tops

image.jpg
I’m such a fan of Rick Owens’ luxe basics – and especially the tank tops are great to wear alone or layered with other pieces. If you are looking into buying one (or more), always look during times of sales. You can almost always find them with a discount. I recently puchased one in black, white and brown (all currently on sale). What I like so much about them is the soft quality and curved hem, which is quite flattering in most cases.

 

Jeg er kæmpe fan af Rick Owens lækre basis-items – specielt hans tank tops, der er super fine alene, men også brugt lag-på-lag. Hvis du overvejer at investere i en (eller flere), så søg altid i udsalgsperioder. De er stort set altid på udsalg i en eller anden webshop. Jeg har for nyligt købt en sort, en hvid og en grå-brun (der alle pt. er på udsalg). Det jeg så godt kan lide ved dem, er den bløde kvalitet og den kurvede bund. I lang de fleste tilfælde er den ret flatterende.

 

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cover 10 Years