Morning Rituals

Cover 10 Years

Lotte Skovgaard Nielsen The Style Cavalry By Malene Birger Gianvito Rossi Samsøe Samsøe Boas Copenhagen 2.jpg
Lotte Skovgaard Nielsen The Style Cavalry By Malene Birger Gianvito Rossi Samsøe Samsøe Boas Copenhagen 1.jpg
My outfit from a few weeks back when I went to celebrate Cover Magazine and its 10th B-day. The skirt is a narrow rib pencil skirt with a slit from By Malene Birger’s FW15 collection, the top is from PF 15, the jacket is Samsøe Samsøe and shoes are from Gianvito Rossi. Thank you for an amazing night Cover.

 

Mit outfit fra Covers 10 års fødselsdagsfest for et par uger siden. Nederdelen – en stram bordeaux rib sag – er en af mine favoritter fra By Malene Birgers FW15 kollektion, toppen er fra By Malene Birger PF 15, jakken er fra Samsøe Samsøe og skoene er fra Gianvito Rossi. Tak for en god aften Cover.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Morning Rituals