Gianvito Rossi Ankle Boots

Morning Rituals

Nespresso.jpg
I don’t care to much for rituals except one: my morning coffee. Every morning when I’ve walked the dog, taken a shower and got dressed, I have to watch a bit of morning television with my morning coffee. And fortunately a new study suggests that your daily mug could help reduce the damage caused by too many cocktails (hello Roskilde Festival!!). Most often I use my Nespresso Lattissima machine for the brewing and I promise you a heavenly taste. I want to share this with you and therefore one lucky reader can now win the newest version of the Nespresso Lattissima machine. Just let me know in the comment field below how many cups of coffee you drink each day. Competition ends on Sunday July 5th 2015.

 

In collaboration with Nespresso.

 

Jeg går ikke så meget op i ritualer, undtagen et – og et meget vigtigt et af slagsen: min morgenkaffe. Hver morgen når jeg har gået tur med Karla, taget et bad og fået tøj på, er jeg nødt til at se lidt morgen-tv mens jeg drikker kaffe. Heldigvis tyder en ny undersøgelse på, at et dagligt krus kan hjælpe med at reducere skader forårsaget af for mange cocktails (Hej Roskilde Festival !!). Oftest bruger jeg min Nespresso Lattissima maskine, og jeg lover jer en himmelsk smagEn af mine rare læsere har nu muligheden for at vinde den nyeste version af Nespresso Lattissima maskinen. Alt du skal gøre er, at fortælle mig hvor mange kopper kaffe, du drikker hver dag i kommentarfeltet. Konkurrencen slutter søndag den 5. juli 2015 kl. 20.00

 

 

 

 

 
 

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gianvito Rossi Ankle Boots