Fringe Galore

Gianvito Rossi Ankle Boots

The Style Cavalry Lotte Skovgaard Nielsen Gianvito Rossi black suede ankle boots.jpg
Okay, I will be the first to admit than my shoe shopping has went a bit overboard. But when the Gianvito Rossi black suede ankle boots was suddenly back on stock, I had to get them since they keep selling out. Now I got another six month to add the last two 2015 wishes to my wardrobe (at least according to this wish list?): the Valentino rock stud pumps and the large Céline Trio bag in black or navy (which I’m told is going out of production? Anyone know where I can get one?) I really recommend the boots, perfect height for everyday wear.

 

Okay, jeg skal være den første til at indrømme at min skoshopping er gået en smule over gevind. Men da Gianvito Rossi støvlerne i sort ruskind kom på lager, var jeg nødt til at købe dem. De er nemlig udsolgt stort set konstant. Nu har jeg yderligere 6 måneder til at anskaffe mig de sidste to ting på min 2015-ønskeseddel: Rock studs fra Valentino og den store Trio-taske fra Céline i enten sort eller blå (jeg er blevet fortalt, at den store model undgår af produktion. Hvor finder jeg lige en?). Jeg anbefaler i øvrigt skoene maks, de har den perfekte højde til hverdagsbrug.

 

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fringe Galore