Sarah Becker Bracelets

Summer Where Are Thou?

Lotte Skovgaard Nielsen The Style Cavalry By Malene Birger Céline Kassandra 1.jpg
Lotte Skovgaard Nielsen The Style Cavalry By Malene Birger Céline Kassandra 2.jpg
I thought it was supposed to be summer? Unfortunately it seems like the sun decided to leave us once again – just when I finally braved those bare legs for the first time this year. Fortunately I got my new By Malene Birger PF 2015 shearling jacket to keep me warm. It has this deep green color, which really is quite amazing. And then I love the fact that it is reversible. I’ve combined it with a white silk skirt and a leather top and Céline sandals.

 

Jeg troede, summer var kommet for at blive, men det ser desværre ud til at solen har forladt os … igen – typisk. Og så netop den dag hvor jeg beslutter mig til at sporte bare (kridhvide) ben for den første gang. Heldigvis kan jeg holde varmen med min nye jakke fra By Malene Birgers PF15 kollektion. Den har den smukkeste dybe grønne nuance , og jeg elsker at den kan bruges på begge sider. Jeg har stylet den med en hvid silkenederdel, en lædertop og Céline sandaler.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sarah Becker Bracelets