Get an Expensive-Looking Wardrobe

Green Plants

palme1.jpg
It’s incredible what a few stems of fresh flowers or plants will do for your home (remember this post)?. The little burst of color and life that they offer can instantly take a room from drab to fab. Currently I can’t seem to get enough of green plants – I just ordered a large banan palm tree for my living room. Interesting how that will work out.

 

Det er utroligt hvad friske blomster eller planter kan gøre for et hjem (kan I huske denne post?). Både farverne og det liv, som de giver, kan ret hurtigt gøre en kæmpe forskel i din lejlighed. I øjeblikket kan jeg slet ikke få nok af grønne planter, jeg har netop bestilt en stor bananpalme til min stue. Se det skal nok blive interessant.

 


No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Get an Expensive-Looking Wardrobe