Eyeliner

Get an Expensive-Looking Wardrobe

8d2bafe9af1094dbc774f7e6c3eec1b4.jpg
 

It’s not as hard as you may think to get an expensive-looking wardrobe – without having to actually spend the cash. Just make sure you pay attention to fabric quality – as the quality of the fabric is much harder to emulate than for example current trends. If you can’t afford silk and cashmere (may I again remind you of Uniqlo’s cashmere menswear shirt – still a favorite, still very affordable) make sure you go for the following:

 

Linen

All natural fabric feels more expensive than they might be + they get better with age.

 

Cotton

High-quality fabric that doen’t necessarily come with a higher price tag. It’s natural fibers that doesn’t require high maintenance (the opposite actually).

 

Faux suede

Perfect since it’s one of the strongest summer trends and unlike fake leather much harder to differentiate the faux from the real. Therefore it naturally looks much fancier than it is.

 

Always stay away from rayon as it age poorly and will tear after a few wears and acrylic as it lose shape so easily. Polyester should always be judged on a case by case basis. It use to have a bad reputation, but often it actually has a decent touch and feel.

 

Picture credit: Mija

 

Det er ikke så svært, som du måske tror, at få et garderobe, der ser dyrere ud end den egentlig er – altså uden vel og mærke at skulle bruge pengene på den. Bare sørg for at være opmærksom på kvaliteten af de materialer du vælger. Kvalitet er nemlig sværere at efterligne end sæsonen trends. Hvis du ikke har råd til silke og kashmir, så sørg for at gå efter følgende:


Hør

Alle naturlige stoffer føles ofte mere eksklusive end de nødvendigvis er plus de bliver kun pænere med alderen. Og nej, hør hører ikke en gammel tid til – må jeg anbefale at I kigger til Aiayu.

 

Bomuld

Bomuld er faktisk altid af ret høj kvalitet – heldigvis behøver det ikke betyde at prisen også er. Samtidig kræver naturlige fibre ikke speciel fokuseret vedligeholdelse (det er helt omvendt faktisk).

 

Faux ruskind

En af sommerens største tendenser og i modsætning til læder, så er det faktisk temmelig svært at se forskel på faux vs. ægte ruskind.


Altid dig altid væk fra viscose, da bliver hurtigt slidt og akryl, der lynhurtigt mister formen. Polyester bør altid vurderes fra item til item. Tidligere havde materialet et dårligt rygte, men ikke så meget længere. Du kan sagtens finde polyester i så god en kvalitet, at det er værd at købe.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Eyeliner