Polished Ponytails

Eyeliner

ed66d4c3934a7da687807c15572926ce.jpg
If I was asked to pick my can’t-live-without-you-kind-of makeup (concealer not included – I feel like that’s not even makeup as much as an everyday essential ) I would definitely go for eyeliner. I’m a BIG fan of eyeliners. Especially the cat-eye, which I actually find much more sexy that the red lipstick. For a bit more advanced take on the winged eyeliner look to Zadig & Voltaire – you might need a bit of professional help – or a steady hand with this one – but it’s a cool going-out-look.

 

Hvis jeg skulle vælge et makeup-produkt, jeg ikke kan leve uden (concealer ikke inkluderet – totalt en hverdagsmusthave) , så vil jeg helt sikker vælge eyelineren. Jeg er en stor fan af eyeliner. Især cat-eyes, som jeg faktisk finder meget mere sexet end røde læber. For en lidt mere avanceret look kig til Zadig & Voltaire. Du får måske brug for lidt professionel hjælp eller en virkelig rolig hånd – men det er et ret cool look til når du skal i byen.

 

 

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Polished Ponytails