Gianvito Rossi Suede Ankle Boots

Go To Lingeri Brands

tumblr_ncru08ngcR1qzh0vno1_1280.jpg
Even though it’s always more fun to buy shoes or bags, sometimes you need to treat yourself with some new lingerie. You might not be coupled up, you might be all single, but you should still make sure to take care of yourself. Why you might ask? Because it will make you feel so much better. Remember underwear should primarily be for you (secondly for him). I always have three key words in mind when shopping lingerie. It must be feminine (which means lace), black (most often at least) and luxurious (without having to be expensive) basics. I got four go-to favorite brands that never fail.

 

GANNI: My favorites are the Montmartre bra and panties. Great fit, great price and great quality.
MAGASIN: I recommend the Birgitte bra and panties – but also the regular lace triangle bra and matching briefs. Same benefits as above.
LOVE & LEMON: Sexy, yet (most of the time) somewhat affordable. I can’t decide on favorites – it’s all amazing (check out this Infinity triangle bra or Snapdragon underwire bra) – most definitely also for the man in your life.
STELLA MCCARTNEY: I’m not necessarily always into matching underwear and love wearing the Love and Lemon Snapdragon bra with a pair of Stella McCartney weekend knickers. But Stella McCartney is also a go-to brand for simple black lace bras.

 

Selvom det altid er sjovere at købe sko eller tasker, så er det en god ide nogle gange at forkæle dig selv med nyt undertøj. Du er muligvis slet ikke i et forhold, men single og glad – men derfor kan du jo godt gøre noget rart for dig selv. Pænt undertøj vil uden tvivl få dig til at føle dig på toppen af verden. Og helt ærligt så skal undertøj primært være for dig (dernæst for ham). Jeg shopper altid undertøj med tre nøgleord i tankerne. Det skal være feminint (aka. blonder), sort (oftest ihvertfald) og luksuriøse (uden nødvendigvis at være for dyre) basics. Jeg har fire go-to brands, der aldrig svigter.

 

GANNI: Blandt favoritterne er Montmartre bh’en og underbukser. Godt fit, god pris og god kvalitet. MAGASIN: Jeg anbefaler Birgitte bh og underbukser – men også den almindelige blonde trekants-bh og matchende trusser. Af samme grund som ovenfor. LOVE & LEMON: Sexet og til til at betale – dog dyrere end ovenstående. Jeg kan ikke rigtig vælge favoritter, det er alt sammen ret fantastisk (bl.a Infinity triangle bh eller Snapdragon underwire bh) – helt sikkert et brand, som manden i dit liv også vil elske. STELLA MCCARTNEY: Jeg er ikke nødvendigvis “into” matchende undertøj – eksempelvis så elsker jeg at bruge min Love & Lemon snapdragon bh med et par Stella McCartney weekend knickers. Men Stella McCartney kan meget mere – blandt laver hun fantastiske bh, dog i den dyrere ende.

 

 

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gianvito Rossi Suede Ankle Boots