Chloé Faye Mini Bag

Highstreet Steal

The Style Cavalry Lotte Skovgaard Nielsen Samsøe Samsøe H&M 3.jpg
The Style Cavalry Lotte Skovgaard Nielsen Samsøe Samsøe H&M 2.jpg
The Style Cavalry Lotte Skovgaard Nielsen Samsøe Samsøe H&M 1 .jpg
Valentino made this season’s most amazing fringed skirt (in suede – I die!) but if you don’t feel like spending €3500 on an item far from basic, you should definitely stop by H&M. They made the perfect highstreet version, that will definitely get you through a party or three this summer.

 

Photos by Thomas Degner.

 

Valentino har designet denne sæsons mest fantastiske frynsenederdel (i ruskind – jeg dør lige hver gang jeg ser den), men hvis du ikke magter at bruge 26.000 på et item, der er så langt fra en klassiker som overhovedet muligt, men stadig gerne vil have frynserne, så skal du helt sikkert kigge forbi H&M. De har den perfekte highstreet-version, som nok skal få dig igennem et par tøjkriser til sommer.

 

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chloé Faye Mini Bag