Mirror, Mirror On The Wall...

G is for Glitter and Going-out

The Style Cavalry Lotte Skovgaard Nielsen By Malene Birger Gianvito Rossi Ganni 2.jpg
The Style Cavalry Lotte Skovgaard Nielsen By Malene Birger Gianvito Rossi Ganni 1.jpg
Tonight I’m going out for a friend’s b-day and I’m currently planning on pulling off this sequins kimono from Ganni. It’s very unlike me to go for that much sparkle, however I couldn’t help but love this little number. It will be perfect for those long summer nights ahead – bare-legged or with cropped leather pants. Please notice the Gianvito Rossi booties – I finally got them (remember this post?) Will show you tomorrow.

 

Photos by Thomas Degner.

 

I aften skal jeg fejre en god ven og hans fødselsdag. Jeg er en smule i tvivl om hvad jeg skal have på, men foretrækker lige nu denne paillettekimono fra Ganni. Det er helt u lig mig at gå efter så meget glimmer, men jeg har et totalt soft spot for denne lille sag. Den bliver perfekt til de lange sommeraftener forude med bare ben eller cropped læderbukser. Bemærk Gianvito Rossi støvlerne jeg har endelig fået fat i dem (kan I huske dette indlæg?). 

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mirror, Mirror On The Wall...