The Basics: Sandals

Mirror, Mirror On The Wall…

By Lassen Twin Mirror Fotografiska Museum The Style Cavalry 1.jpg
By Lassen Twin Mirror Fotografiska Museum The Style Cavalry 2.jpg
If you are trying to magnify a space and make it appear larger than it already is, you should consider using mirrors. Mirrors reflect light instead of absorbing it and therefore they trick the eye into thinking the room is brighter and larger than it actually is. I also use mirrors as mere decoration. In my bedroom I have two Omelette-ED mirrors, that are just as much decoration as they are there for a practical reason. Also in my living room I have this By Lassen View mirror, which I couldn’t help but love because of it’s character and timeless design.

Pictures by Thomas Degner.

 

Part two in a series of post in collaboration with By Lassen. All products are provided by By Lassen and carefully selected by me.

 

Hvis du forsøger at få et rum til at syne større, så skal du overveje at bruge spejle. Spejle reflekterer nemlig lys i stedet for at absorbere det, og narrer derved synet til at tro at rummet er større og lysere end tilfældet egentligt er. Du kan også bruge spejle som dekoration. I mit soveværelse har jeg to Omelette-ED spejle, der har en lige så stor dekorativ funktion som praktisk. Du finder også spejle i min stue, bl.a. dette By Lassen View mirror, som jeg ikke kunne lade være med at elske fordi det er så enkelt og tidløst.

 

 

 

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The Basics: Sandals