Stripes

CÉLINE SHOES

GetInline-1.jpg
GetInline.jpg
Pretty shoes from Céline I must say. I had to pass by the shop at Mount Street in London when I was there on a day trip earlier this week. There is not one single item in that store, that I don’t crave. I must have come down with the Céline fever – resulting in a Céline shoes purchase at Kassandra yesterday. Will return with pictures very soon.

 

Smukke sko fra Céline, hvis du spørger mig. Jeg var nødt til – trods travlhed – at besøge butikken på Mount Street i London, da jeg var der på en endagstur i tirsdags. Der er nok så ikke én eneste ting i den butik, som jeg ikke craver. Jeg blev så besat ,at jeg var nødt til at smutte forbi Kassandra i går og shoppe et par Céline sko. Jeg vender naturligvis retur med billeder.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stripes