Elle Style Awards 2015

Stripes

-7.jpg
After a hectic beginning to the week with ELLE Style Awards 2015 and a day trip to London yesterday  I felt like wearing something rather low-key and basic today. And what else to go for than than Citizens of Humanity jeans and a Samsoe Samsoe striped shirt? Now I’m off to bed. Summer is near and I really need to get up for a run in the morning.

 

Efter en hektisk start på ugen med ELLE Style Awards 2015 og en dagstur til London i går, havde jeg allermest lyst til et virkelig behageligt outfit i morges. Så jeg endte i Citizens of Humanity jeans og en stribet Samsøe Samsøe top. Det er altid ganske low-key, men pænt nok til arbejde. Nu: i seng. Sommeren er lige om hjørnet og jeg er nødt til at komme op og løbe i morgen tidlig.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Elle Style Awards 2015