By Lassen Kubus Candle Holder

SHOE LOVE

Skærmbillede 2015-04-26 kl. 14.41.03.png
Shoes really does make an outfit. Perhaps that’s why I went mental shopping friday night. Three (3!!!) pair of shoes in just a very few clicks. I’ll show you as soon as they arrive but if you want a few pointers, all I can say is Céline and Gianvito Rossi. To be continued…

 

Ingen tvivl – sko gør så meget for dit outfit. Måske af den grund kom jeg til at shoppe-amok fredag aften. Tre (3!!!) par sko ved bare få klik. Jeg skal nok vise dem, så snart de ankommer, men hvis du gerne vil have et par hints, så kan jeg sige: Céline og Gianvito Rossi. Fortsættelse følger…

 

Picture via Sanis Claus Demina

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

By Lassen Kubus Candle Holder