The Sun Is Out

By Lassen Kubus Candle Holder

bylassen1.jpg
bylassen2.jpg
The black Kubus candleholder has been a part of my home (and childhood home) for as long as I can remember but I always kind of wanted the silver version as well. Unfortunately it was discontinued a few years back and I never seems to come across any anywhere. But then luckily By Lassen decided to put it back into production and I’m now the happy owner of it. If you don’t know it, I can tell you that it was designed in 1962 by Mogens Lassen. To begin with it was reserved solely for family and close architect friends but later on it was made available for everyone to buy. Nowadays it has become an important piece of Danish design history and not least a contemporary international design icon.

 

Perhaps that was also why I was very excited when By Lassen contacted Maiken and myself and asked us to become By Lassen ambassadors and incorporate their design product into our homes and personal aesthetics. This has resulted in a series of interior posts, which I hope you will like. All products are provided by By Lassen but carefully selected by us.  

 

Pictures by Thomas Degner.

 

Den sorte Kubus lysestage har været en del af mit hjem – og barndomshjem – så længe jeg kan huske, men jeg altid også gerne ville have fat i versionen i sølv. Desværre stoppede produktionen af denne i en årrække og det er aldrig lykkes mig at opstøve den nogen steder. Heldigvis valgte By Lassen for nogle år siden igen af sætte den i produktionen og den er nu endelig min. Hvis du ikke kender den, så kan jeg fortælle, at den blev designet i 1962 af Mogens Lassen. Til at begynde med var den udelukkende forbeholdt familie og nære arkitektvenner, men senere blev den alligevel sat i produktion, så resten af os også kunne eje den. I dag er den blevet en vigtig del af dansk designhistorie og ikke mindst et moderne internationalt designikon.

 

Måske netop af den grund blev jeg meget begejstret, da By Lassen kontaktede Maiken og jeg selv og bad os om at blive By Lassen ambassadører. Opgaven bestod i at inkorporere deres designprodukter ind i vores hjem, med vores æstetik. Dette har resulteret i en række interiør posts, som jeg håber, I vil kunne lide. Alle produkter er leveret af By Lassen, men omhyggeligt udvalgt af os selv.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The Sun Is Out