Basic Top

The Sun Is Out

-5.jpg
-4.jpg
-2.jpg
I’ve been tapping into spring’s fringe trend a lot lately and today is no different. I tried dressing down the fringe silk shirt by adding a pair of cropped boyfriend jeans. Couldn’t help it with the shoes though. I should obviously have been a child of the 70’s.

 

Pictures by Thomas Degner.

By Malene Birger Scolastica fringe silk top, By Malene Birger Tinanda fringe sandals and Citizens of Humanity jeans.

 

Jeg er temmelig imødekommende overfor en af forårets største trends for tiden og i dag er ingen undtagelse. Jeg har forsøgt at dresse silketoppen en smule ned ved at tilføje cropped boyfriend jeans. Skoene kunne jeg dog ikke lade være. Jeg skulle tydeligvis havde været barn af 70’erne.

 

 

 

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Basic Top