Notabene Booties

Basic Top

Indlægget indeholder reklamelinks

Reklamelinks er markeret med *

-3.jpg

This is the perfect basic top from By Malene Birger’s FW15 collection (available from August). It has a bit of a crew neck/turtleneck -situration going on, which I adore. So easy to wear with a midi skirt, jeans or leather pants. I ordered it in both grey and black and I can’t wait to get them.

 

Den helt perfekte basis top fra By Malene Birger’s FW15 kollektion (i butikkerne fra august). Den har en kombination af en crew neck og turtleneck hals, hvilket jeg er helt vild med. Så let a bruge med en midi-nederdel*, jeans eller læderbukser. Jeg har forudbestilt den i både grå og sort og jeg glæder mig helt vildt til at få dem.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Notabene Booties