Max Flares

Notabene Booties

-8.jpg
Classic black boots are a mainstay of my wardrobe, but every once in a while I like to swap them out in favor of a lighter pair. To help keep my boot game fresh, I really want to add these beauties from Notabene to the mix. They are so perfect. I can’t think of a single item they wouldn’t look amazing with.They also comes in navy blue – and even the prettiest pump.

 

Klassiske sorte støvler er en fast del af min garderobe, men engang imellem er det nu rart at veksle med et lysere par. Derfor har jeg virkelig lyst til at tilføje disse skønheder fra Notabene til mixet. De er så perfekt. Jeg kan ikke komme i tanke om nogensomhelst som de ikke ville passe til. De fås også i navy – og endda i den perfekte pump.

 

 

 

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Max Flares