Men's Tailoring

Max Flares

-7.jpg
-5.jpg
-4.jpg
I’m not sure you will find any other jeans with flares bigger than these… but they fit my mood perfectly these days. I tried to accent my waist by adding a belt and emphasise my height with a pair of heels. When shooting the look, Thomas and I came across this old WW and somehow we just had to take the pictures there. All very retro.

 

Photos by Thomas Degner.

 

Citizens of Humanity jeans and jacket, H&M belt.

 

Jeg tror, det bliver svært at finde jeans med mere svej end disse… men de passer på en eller anden måde perfekt til mit humør i disse dage. Jeg har forsøgt at fremhæve min talje med et bælte. Da Thomas og jeg ledte efter et sted at skyde looket, kom vi forbi denne gamle WW, og det virkede så oplagt at tage billederne med den i baggrunden.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Men's Tailoring