Fringe And Flares

Men’s Tailoring

Lotte Skovgaard Nielsen The Style Cavalry By Malene Birger 03.jpg
Lotte Skovgaard Nielsen The Style Cavalry By Malene Birger 02.jpg
Lotte Skovgaard Nielsen The Style Cavalry By Malene Birger 01.jpg
At By Malene Birger HQ it’s are all about press days these days. We are showcasing the Fall Winter 2015 collection to press and bloggers. That also means a complete By Malene Birger look. The leather leggings are from Pre Fall 2014, the boots from Fall Winter14 but the shirt is from the new Spring Summer 15 collection. It is inspired by men’s tailoring and I love the subtle references combined with the feminine silk fabric.  

 

På By Malene Birger HQ kører vi i disse dage pressedage, hvor vi fremviser vores Fall Winter 2015 kollektionen til presse og bloggere. Det betyder også et fuldt By Malene Birger outfit. Læderleggings er fra Pre Fall 2014, støvlerne fra Fall Winter 14, mens skjorten er fra den nye Spring Summer 15 kollektion. Jeg elsker de diskrete referencer til den klassiske herreskjorte, dog i en forfinet silkeversion.

 

 

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fringe And Flares