Aesop

Things To Do…

platon_1.jpg
… in Copenhagen this Saturday.

 

1. Go to Louisiana and have a look at the Richard Mosse exhibition The Enclave (2013), which approaches the divided warzone of DR Congo by revealing glimpses of the logic of war, an overwhelming, confusing, nightmarish state, where moments of quiet beauty are punctured by violent eruptions and fear is constantly lurking just beneath the surface. Open from 11am to 6pm.

 

2. Visit the new BOYY Boutique in Copenhagen and accessorise yourself with those famed bags and shoes.

 

3. Join the launch event of the new Samsung Galaxy 6S at Vimmelskaftet 35. Get your hands on the new Samsung and win a special music treat. Join as one of the first and you will be served coffee and breakfast. See you there. Open between 10am and 2pm..

 

http://rstyle.me/n/twymuq7yw

 

 

… i København denne lørdag

 

1. Tage til Louisiana og se den Richard Mosse udstillingen The Enclave (2013), der nærmer sig den splittede krigszone i den østlige del af den Demokratiske Republik (DR) Congo ved i glimt at lade os ane krigens logik – som en overvældende, forvirrende, mareridtslignende tilstand, hvor stille momenter fyldt med skønhed punkteres af voldsomme udbrud, og hvor frygten konstant lurer under overfladen.

 

2. Besøge den nye BOYY Boutique i København og investere i nye accessories til garderoben. 

 

3. Deltage i lanceringen af den nye Samsung Galaxy 6S, Vimmelskaftet 35. Få fingrene i den nye Samsung og vind en særlig musikoplevelse. Deltag som en af de første og få kaffe og morgenmad serveret. Vi ses forhåbentlig der. Åbent fra 10.00 – 16.00

 

I samarbejde med Samsung. Konkurrencebetingelser her.

 

 

 

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Aesop