My Addiction

LONGER AND FULLER LASHES

-10.jpg
M2 Lashes is a simple affair. Just apply it as a fine eyeliner stroke every morning and evening and watch the magic. My lashes have truly grown and when I apply mascara I really notice a huge difference – my lashes are longer and thicker. Would I recommend it? Yes, definitely, but you must use it as advised and make it a part of your daily skincare regime. If you persist with the application, you will see results (some experience it after 10 weeks, M2 promises results by week 16). Only downfall: the price – but to my fair one bottle of magic lasts at least 4 month.

 

M2 Lashes er en simpel affære. Alt du skal gøre er at påføre serum som en eyeliner både hver morgen og aften, og du vil se kæmpe forskel på kort tid. Mine vipper er virkelig vokset i både længde og tykkelse, og når jeg anvender mascara kan jeg  – og mine omgivelser – se en kæmpe forskel. Vil jeg anbefale det? Ja, helt sikkert, men du skal bruge det som rådgivet og gøre rdet til en del af din daglige hudplejerutine. Hvis du fortsætter med påføringen, vil du se resultater (nogle efter kun 10 uger, M2 lover resultater efter 16 uger). Eneste minus: prisen – men for at være fair, så varer en flaske magi minimum fire måneder.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My Addiction