SWOOSH SWOOSH

BYREDO BAL D’AFRIQUE HAIR PERFUME

-2.jpg
Byredo recently launched a perfume for hair and I was so lucky that I got one of them for my birthday. My friends picked out Bal D’Afrique, which was inspired by Paris in the 20s and its infatuation with african culture, art, music and dance. The Bal D’Afrique’s top notes are bergamot, lemon, neroli, african marigold, bucchu, which results in auite a heavenly scent.

 

Get your own Byredo Bal D’Afrique at Storm.

 

Byredo lancerede for nylig en parfume til hår og jeg var så heldig, at jeg fik en af duftene i fødselsdagsgave. De søde givere havde udvalgt Bal D’Afrique, som er inspireret af Paris i 20’erne og byens forelskelse i afrikansk kultur, kunst, musik og dans. Bal D’Afrique’s top noter er bergamot, citron, neroli, afrikansk morgenfrue og bucchu, der dufter himmelsk. 

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SWOOSH SWOOSH