IN THE CITY BY REBEKKA REBEKKA

SWOOSH SWOOSH

fringe-skirt-11-700x467.jpg
I got fringes on my mind. I’m dreaming of a skirt with long fringes that I can wear with a simple grey or black t-shirt. Unfortunately the one I got my eyes on are too expensive (damn you, Valentino) but lucky me, I found a highstreet version that I think I need to click home.

 

Valentino skirt at Net-a-Porter available here and H&M skirt available here.

 

Jeg er helt besat af frynser for tiden og drømmer om en nederdel med de lange fine af slagsen, som jeg kan bruge med en enkelt grå eller sort t-shirt. Desværre er den nederdel jeg har udset alt for dyr (damn you Valentino), men heldigvis har jeg fundet en fin highstreet version, som jeg netop har klikket hjem.

 

Picture
Credit to owner

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

IN THE CITY BY REBEKKA REBEKKA