CASHMERE BRUSHES

IN THE CITY BY REBEKKA REBEKKA

klodser.jpg
klods1.jpg
flower.jpg
plant2.jpg
I agree with Maiken: with ages comes more expensive habits. In all aspects of life actually – but in this case and post, jewelry. I actually don’t mind mixing gold and silver, it’s such an outdated rule not to mix anyway – but when I had to pick my Rebekka Rebekka favorites I ended up going for only gold. These pieces are from the latest collection called In the City and are available now. Check out how I’ve worn some of the pieces here.

 

Pictures by Thomas Degner.

 

Jeg er enig med Maiken: med aldren kommer dyrere vaner. I alle aspekter af livet faktisk men i dette tilfælde og post, smykker. Jeg har egentlig ikke noget imod at blande guld og sølv, det er sådan en forældet regel ikke at blande alligevel – men da jeg skulle vælge mine Rebekka Rebekkafavoritter endte jeg med kun at gå efter guld. Smykkerne er fra den seneste kollektion In the City og er i butikkerne nu. Du kan her se hvordan jeg bruger nogle af smykkerne.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CASHMERE BRUSHES