PONCHO TIME

CASHMERE BRUSHES

-11.jpg
I love my Clarisonic (read more here) and use it more or less each single day. Therefore I’m a bit excited about the new cashmere brushes that just launched in Denmark. Mainly due to the fact that they apparently work wonders with even the driest skin (like mine). Can’t wait to try them out.

 

Jeg er vild med min Clarisonic (hvilket I kan læse mere om her) og bruger den stort set hver dag. Derfor er jeg også ganske begejstret over at Clarisonic netop har lanceret cashmere børster (i Danmark). Mest af alt fordi de eftersigende er super gode til selv den tørreste hud – som min. Glæder mig til at afprøve dem.

 

 

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PONCHO TIME