IDUN FOR NAILS

PONCHO TIME

Lotte Skovgaard Nielsen By Malene Birger Citizens of Humanity FWSS Fall Winter Spring Summer The Style Cavalry1.jpg
Lotte Skovgaard Nielsen By Malene Birger Citizens of Humanity FWSS Fall Winter Spring Summer The Style Cavalry2.jpg
A poncho is the perfect cover-up in-between seasons – a lightweight piece on a mild Spring day or for a bit of shelter on cold Summer nights. Truly an iconic piece that provides perfect layering potential with a bit of folk style flair. The blanket coat will work with just about everything in your wardrobe – jeans, sneakers, heels, dresses – too. Still not convinced? They have also been spotted all about town on girls like Cara Delevingne, Olivia Palermo and Rosie Huntington Whitley. So get on board, capes are here to stay – for this season at least.

 

Photos by Thomas Degner

 

I’m wearing By Malene Birger poncho (SS15) and boots (FW14) (similar here) and Citizens of Humanity jeans.

 

En poncho er den perfekte cover-up ind imellem sæsoner en let jakke til en mild forårsdag eller ideel til at holde varmen på kolde sommernætter. Virkelig et ikonisk piece, der emmer af luxe boheme og samtidig giver perfekt layering potentiale“Tæppet” vil også fungere med stort set alt i din garderobe jeans, sneakers, hæle, og kjoler. Stadig ikke overbevist? De er også blevet spottet piger som Cara Delevingne, Olivia Palermo og Rosie Huntington Whitley. Det ser ud til at kapper er kommet for at blive ihvertfald i denne sæson.

 

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

IDUN FOR NAILS