ON MY WALLS

AGGER FLACHS SUEDE JACKET

Lotte Skovgaard Nielsen Agger Flachs Suede jacket The Style Cavalry1.jpg
Lotte Skovgaard Nielsen Agger Flachs Suede jacket The Style Cavalry4.jpg
Lotte Skovgaard Nielsen Agger Flachs Suede jacket The Style Cavalry2.jpg
Lotte Skovgaard Nielsen Agger Flachs Suede jacket The Style Cavalry3.jpg
Do yourself a favour and get yourself acquaintance with Agger Flachs, a Danish brand who each season tries to reinvent one of their favorite classic items by maintaining it’s core whilst reworking it into a line of new, classic pieces. They designed my new suede jacket and I think they delievered exactly what they promised – and talk about a luxe layer! It really is next-level chic and creates a cool streamlined look. I’ll wear it to work, for dinner, yeah for everything actually.You can buy Agger Flachs at Holly Golightly.

 

Photos by Thomas Degner

 

Gør dig selv en tjeneste og stift bekendtskab med Agger Flachs, et dansk mærke, der hver sæson forsøger at genopfinde en af deres foretrukne klassiskere, og de gør det godt. Se nu for eksempel mine nye ruskindsjakke.  Den er jo beyond cool og skaber et super fint strømlinet look. Helt sikkert en klassiker i garderoben. Du kan køber Agger Flachs hos Holly Holightly

 

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ON MY WALLS