FRINGE BENEFITS

ON MY WALLS

thestylecavalryannesofiemadsenacehotelpostersinterior.jpg
You already saw the Anne Sofie Madsen artwork on my walls but I recently also added another poster, which I purchased at Ace Hotel in Palm Springs, while Maiken and I were there on vacation. I use to never really have anything hanging on my walls but not anymore. Last week I even added another three pieces to my “collection” – a photograph of Natalia Vodianova by Paolo Roversi and two photographs (here and here) by Vee Speers. Fotografiska is a great place to purchase cool pieces for your walls. The lamps are Arne Jacobsens and Lampe Gras.

 

I har allerede set mine billeder fra Anne Sofie Madsen, men jeg har for nylig også fået købt endnu en, nemlig da Maiken og jeg på vores ferie i Los Angeles boede på Ace Hotels i Palm Springs. Før i tiden havde jeg sjældent billeder på mine vægge, men ikke mere. I sidste uge købte jeg endda endny tre billeder til “samlingen”. Et fotografi af Natalia Vodianova skudt af Paolo Roversi og to andre fotografier (her and her) af Vee Speers. Fotografiska i Stockholm er en virkelig godt sted at finde nye ting til væggen. Lamperne er fra Arne Jacobsen og Lampe Gras.

 

 

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FRINGE BENEFITS