MEET THE FROG

FRINGE BENEFITS

jakke.jpg
Fringes are having a big fashion moment this season. From Proenza Schouler to Givenchy, Isabel Marant and Céline, everybody loves a bit of swing. Fringes are an easy way to liven up your look. Fortunately the feel is very lux and the trend allows you to embrace your inner boho in a tres chic manner. I also decided to go for a bit of tassel and got myself this jacket: The Clothilde leather jacket from By Malene Birger – but I’m actually also kind of craving a skirt and a pair of shoes.

 

Frynser har virkelig et øjeblik denne sæson, og kunne se på catwalken hos blandt andet Proenza Schouler, Givenchy, Isabel Marant og Céline. Ønsker du et cool boho-chic look eller måske lidt 70’er inspiration, så er frynser ideelle. Jeg selv er helt med på trenden og omfavner den med mine nye jakke The Clothilde leather jacket frra By Malene Birger men jeg har faktisk også utrolig meget lyst tiil at tilføje yderligere et par Proenza Schouler sko og en Saint Laurent nederdel.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MEET THE FROG