REBEKKA REBEKKA JEWELRY

MEET THE FROG

Frogbeaumarchethetylecavalryoxdanmarqlotteskovgaardnielsen.jpg
I think, I said it before but then I have to say it again. Beau Marché is one of my absolute favorite interior shops in Copenhagen offering timeless industrial designs, French chic antiques, classic furniture plus so much more. I could buy the whole shop but started with this little fella, who is hanging on my new marble table from Ox Denmarq.

 

Beau Marché Crapaud frog, Broste Copenhagen vase and Ox Denmarq marble table.

 

Jeg tror, jeg har sagt det før, men gør det gerne igen. Beau Marché er en af mine absolutte favoritter, når det kommer til interiør-butikker i København. Her kan du finde alt fra tidløst industrielt design til chic’e franske antikviteter til klassiske møbler – og alt derimellem. Jeg kunne uden tvivl købe hele butikken, men startede med denne lille fyr, der pynter på mit nye marmor-bord fra Ox Danmarq.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

REBEKKA REBEKKA JEWELRY