SHOE LOVE

NEW LEATHER JACKET

-2.jpg
-1.jpg
-3.jpg
Buying a leather jacket is an investment and not one to be taken lightly. Buy the right jacket, and I promise you, you will keep it forever. When I saw this moto jacket on the SS15 catwalk, I knew straight away, that it was an investment I had to do. And so far I’m more than happy with by purchase.

 

What I’m wearing: By Malene Birger SS15 leatherjacket and dress and Isabel Marant boots.

 

At købe en læderjakke er en investering og ikke en beslutning man skal tage let på. Køber du den rette jakke, har du den for evigt, det lover jeg. Da jeg først så denne her på SS15 catwalken, vidste jeg, at jeg var nødt til at have fingrene i den. Og indtil videre er jeg mere end tilfreds med mit køb. Kvalitet fremfor kvantitet – et mantra jeg faktisk forsøger at leve efter. Derfor omgiver jeg mig så vidt muligt altid med kvalitet. Hellere vente lidt længere og så får det rigtige fra starten. Det mener jeg er moderne livsstil. Og nu vi snakker om kvalitet, så ville jeg ikke have noget imod at kigge lidt nærmere på produkter fra Samsungs Home Appliance linje.

 

I samarbejde med Samsung Home Appliance.

 

Photos by Thomas Degner.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SHOE LOVE